Jensen-Meyer dramaet ruller videre

For en suppe. Symptomene på selvødeleggende atferd lyser mot oss. Våre fremste tillitsvalgte og byråkrater fremstår i alle fall ikke som særlige forbilder. Denne suppen er fandens underverk.  Sinne, redsel, angst, frustrasjon, oppgitthet, likegladhet, kamp, flukt og skjulte agendaer har vært hans ingredienser. Da han begynte å røre i gryta forsvant all profesjonalitet ut bakdøren. I høyt tempo produseres stadig mer uklarhet. Nå kjempes det tilsynelatende om å finne ”sannheten”  MED den totale UBEVISSTHET VED RATTET er imidlertid ”the name of the game” blitt å spikre syndebukken på veggen. Give me a brake!

 

Ubeskjedent påstår jeg at alle ledere og medarbeidere i landet burde studere denne casen. Alle de som har havnet oppe i denne suppa synes ikke å lære noe som helst. Casen heter  ”Bli kjent med symptomene på selvødeleggende atferd”. Min bok  ”BeAware når fanden tar styringen” kan være til god hjelp