Hva ser vi.

Teknologi og digitalisering fillerister tanker, følelser og holdninger. Vi mennesker henger ikke helt med. Trenger det være slik?

Teknologien som sådan er ikke den store utfordringen. Utfordringen er våre inngrodde vaner, holdninger og tankemønstre skapt av hverdagens utallige gjøremål.

Ledere og medarbeidere blir usikre på hvordan håndtere egen og andres motstand mot endring av hverdagens innarbeidede vaner. Bedre med den «djevelen» man kjenner enn den «frelseren» som presser seg på. Teknologien sprenger ganske enkelt grensene for vår individuelle og kollektive komfortsone. Dette er den strategiske utordringen teknologien og digitaliseringen stiller oss overfor.
Dette er hva vi ser.

Hva gjør vi.

Vi inviterer til en workshop. Måten den gjennomføres på vil gi deg ideer til hvordan håndtere denne strategiske utfordringen.

Workshopen gir deg menneskekunnskap, arbeidsmetoder og innsikt.

Vi ser på hvorfor det er så krevende å gjennomføre daglig drift, foreta omstillinger og endre vaner, tankemønstre og organisasjonskultur på samme tid.

Du får innsikt i SJOKK- effekten 1) og TEKOPP-teoriens 2) betydning. Ideer til handling vil vokse fram.

Boken «BeAware når fanden tar styringen, bedrifters vekst og fall, hva skjer med oss når vi jobber sammen» (se hansanonsen.no) vil være workshopens dokumentasjon. 1) Når noe uventet skjer med stor kraft 2) Når mennesker fanges i den enkeltes eller gruppens «sorte» hull

ARRANGØRENE

Concern, Hans E Anonsen

Hans er siviløkonom med erfaring fra toppleder-grupper i store og små bedrifter, styrearbeid samt jobbet som terapeut og coach. Han har skrevet boken «BeAware når fanden tar styringen» om organisasjoners grunnleggende utfordringer

Stayfun development, Stefan Almér

Stefan er utviklingsingeniør. Han har i mer enn 20 år sittet i toppledelsen for store og små bedrifter. Stefan har hatt ansvaret for å gjennomføre grunnleggende forandringer innen kjernekraft, IT, R&D, kommunikasjon og HR. Hans spesialområde er å støtte ledere, medarbeidere og organisasjoner i å utvikle sin evne til å utnytte mennesket og teknologiens potensiale.

Meld deg på her

STED OG FRISTER
Når:
Torsdag 7. mars 2019 fra kl 0830 til kl 1630.

Hvor: Voksenåsen, Ullveien 4, 0791 Oslo, telefon 22811500.
T-banen til Voksenkollen stasjon eller bil

Pris: NOK 5000 eks. moms som inkluderer lunsj og øvrig bespisning i løpet av dagen

Påmelding: Til hans.anonsen@concern.no
Påmeldingsfrist: Torsdag 28. februar.
Bindende påmelding: Ved betaling av honoraret.

Antall deltagere: For at du skal få mest mulig ut av workshopen har vi begrenset antall deltagere til enten 6 eller 9.
For mer informasjon kontakt:
Hans E. Anonsen
Telefon: 924 61 927
Epost: hans.anonsen@concern.no